প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজকোত্ত কুচ্ছ অমসুং সৌরাষ্ট্রাগী ভাইব্রেন্ত গুজরাত রিজনেল কনফরেন্স মহাক্না শরুক য়াখিবগী শক্তমশিং প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
11 JAN 2026 9:50PM by PIB Imphal
ঙসি রাজকোত্ত কুচ্ছ অমসুং সৌরাষ্ট্রাগী ভাইব্রেন্ত গুজরাত রিজনেল কনফরেন্স মহাক্না শরুক য়াখিবগী শক্তমশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি অঙনবদা রাজকোত্ত কুচ্ছ অমসুং সৌরাষ্ট্রাগী ভাইব্রেন্ত গুজরাত রিজনেল কনফরেন্স শরুক য়াবদা হরাওই। থৌরম অসিনা লমদমশিং অসিগী চাউখৎপা অমসুং শেন থাদবা পুক্নিং থৌগৎকনি অমসুং নহারোলশিং থবক ফংনবা খুদোংচাবশিং পীগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of his participation at Vibrant Gujarat Regional Conference for Kutch and Saurashtra in Rajkot
11 JAN 2026 9:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shared the glimpses of his participation at Vibrant Gujarat Regional Conference for Kutch and Saurashtra in Rajkot, Gujarat today.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Glad to have attended the Vibrant Gujarat Regional Conference for Kutch and Saurashtra in Rajkot earlier today. This platform will encourage growth and investment in these regions and create employment opportunities for the youth.”