প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ টেলিফোনযোগে বাৰ্তালাপ
দুয়োগৰাকী নেতাই নৱবৰ্ষৰ শুভেচ্ছা বিনিময় কৰাৰ লগতে জনসাধাৰণৰ শান্তি আৰু সমৃদ্ধি কামনা কৰে
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-ইজৰাইলৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে অংশীদাৰী অগ্ৰাধিকাৰসমূহ চিহ্নিত কৰে
তেওঁলোকে সন্ত্ৰাসবাদৰ সকলো ৰূপ আৰু প্ৰকাশৰ প্ৰতি শূন্য সহনশীলতাৰ দৃষ্টিভংগীৰ পুনৰাবৃত্তি কৰে
গাজা শান্তি পৰিকল্পনাৰ ৰূপায়ণ সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতান্যাহুৱে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অৱগত কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অঞ্চলটোত এক ন্যায়সংগত আৰু দীৰ্ঘস্থায়ী শান্তিৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে ভাৰতৰ ধাৰাবাহিক সমৰ্থনৰ কথা পুনৰ নিশ্চিত কৰে
07 JAN 2026 3:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মাননীয় বেঞ্জামিন নেতান্যাহুৰ সৈতে টেলিফোনযোগে বাৰ্তালাপ কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই নৱবৰ্ষৰ শুভেচ্ছা বিনিময় কৰাৰ লগতে দুয়োখন দেশৰ জনসাধাৰণৰ শান্তি আৰু সমৃদ্ধি কামনা কৰে।
তেওঁলোকে সমাগত বছৰটোত ভাৰত-ইজৰাইলৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে গণতান্ত্ৰিক মূল্যবোধ, গভীৰ পাৰস্পৰিক বিশ্বাস আৰু এক অগ্ৰগামী দৃষ্টিভংগীৰ দ্বাৰা পৰিচালিত অংশীদাৰী অগ্ৰাধিকাৰসমূহ চিনাক্ত কৰে।
তেওঁলোকে সন্ত্ৰাসবাদৰ সকলো ৰূপ আৰু প্ৰকাশৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ শূন্য-সহনশীলতাৰ দৃষ্টিভংগীৰ পুনৰাবৃত্তি কৰে আৰু এই বিপদৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবলৈ তেওঁলোকৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ নিশ্চিত কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী নেতান্যাহুৱে প্ৰধানমন্ত্ৰীক গাজা শান্তি পৰিকল্পনা ৰূপায়ণৰ বিষয়ে অৱগত কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অঞ্চলটোত এক ন্যায়সংগত আৰু দীৰ্ঘস্থায়ী শান্তিৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে ভাৰতৰ ধাৰাবাহিক সমৰ্থনৰ কথা দোহাৰে।
তেওঁলোকে পাৰস্পৰিক স্বাৰ্থৰ আঞ্চলিক আৰু গোলকীয় বিষয়সমূহৰ ওপৰতো মতামত বিনিময় কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই সম্পৰ্ক বৰ্তাই ৰাখিবলৈ সন্মত হয়।

Prime Minister's Office
PM receives a telephone call from Prime Minister of Israel
The two leaders exchange New Year greetings and wish the people peace and prosperity
Both leaders identify shared priorities to further strengthen India-Israel Strategic Partnership
They reiterate zero-tolerance approach towards terrorism in all its forms and manifestations
PM Netanyahu briefs PM on the implementation of the Gaza Peace Plan
PM reaffirms India’s consistent support for efforts towards a just and durable peace in the region
07 JAN 2026 3:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu today.
The two leaders warmly exchanged New Year greetings and wished the people of both countries peace and prosperity.
They identified shared priorities to further strengthen the India-Israel Strategic Partnership in the year ahead, guided by shared democratic values, deep mutual trust and a forward-looking vision.
They reiterated their zero-tolerance approach towards terrorism in all its forms and manifestations and reaffirmed their commitment to fight this menace.
PM Netanyahu briefed PM on the implementation of the Gaza Peace Plan. PM reaffirmed India’s consistent support for efforts towards a just and durable peace in the region.
They also exchanged views on regional and global issues of mutual interest.
The two leaders agreed to remain in touch.