Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Koneru Humpy for winning Bronze medal at the 2025 FIDE World Rapid Chess Championship
29 DEC 2025 3:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Koneru Humpy, who finished strongly at the 2025 FIDE World Rapid Chess Championship in Doha, securing the Bronze medal in the women’s section. "Her dedication towards the game is commendable. Best wishes for the endeavours ahead", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Koneru Humpy, who finished strongly at the 2025 FIDE World Rapid Chess Championship in Doha, securing the Bronze medal in the women’s section. Her dedication towards the game is commendable. Best wishes for the endeavours ahead."
@humpy_koneru

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ২০২৫ ফাইদ ৱর্ল্দ রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপতা কোনেরু হম্পীনা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 DEC 2025 3:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোহাদা চত্থরিবা ফাইদ ৱর্ল্দ রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপকী নুপীগী সেক্সন্দা থৌনা ফনা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক কোনেরু হম্পীবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। “মহাক্না মশান্না অসিদা কত্থোক্লিবশিং অসি শিংথানিংঙাই ওই। তুংদসু মায় পাকপা পুরকপা ওইরসনু,” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
" দোহাদা চত্থরিবা ২০২৫ ফাইদ ৱর্ল্দ রেপিদ চেস চেম্পিয়নশিপকী নুপীগী সেক্সন্দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক কোনেরু হম্পীবু থাগৎপা ফোংদোকচরি। মহাক্না মশান্না অসিদা কত্থোক্লিবশিং অসি শিংথানিংঙাই ওই। তুংদসু মায় পাকপা পুরকপা ওইরসনু”
@humpy_koneru