প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী বিশ্ববন্ধু সেন জীৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
26 DEC 2025 11:46AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ত্ৰিপুৰা বিধানসভাৰ অধ্যক্ষ শ্ৰী বিশ্ববন্ধু সেন জীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ত্ৰিপুৰাৰ প্ৰগতি আৰু অসংখ্য সামাজিক কাৰ্যৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা বৃদ্ধিৰ বাবে তেওঁ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক স্মৰণ কৰা হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰেঃ
‘ত্ৰিপুৰা বিধানসভাৰ অধ্যক্ষ শ্ৰী বিশ্ববন্ধু সেন জীৰ মৃত্যুত দুখ পাইছো। ত্ৰিপুৰাৰ প্ৰগতি আৰু অসংখ্য সামাজিক কাৰ্যৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা বৃদ্ধিৰ বাবে তেওঁ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক স্মৰণ কৰা হ'ব। এই দুখৰ সময়ত মোৰ সমবেদনা তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুৰাগীসকলৰ সৈতে আছে। ওম শান্তি’।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing of Shri Biswa Bandhu Sen Ji
26 DEC 2025 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing of Shri Biswa Bandhu Sen Ji, Speaker of the Tripura Assembly. Shri Modi stated that he will be remembered for his efforts to boost Tripura’s progress and commitment to numerous social causes.
The Prime Minister posted on X:
"Pained by the passing of Shri Biswa Bandhu Sen Ji, Speaker of the Tripura Assembly. He will be remembered for his efforts to boost Tripura’s progress and commitment to numerous social causes. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti."