Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing of Shri Biswa Bandhu Sen Ji
26 DEC 2025 11:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing of Shri Biswa Bandhu Sen Ji, Speaker of the Tripura Assembly. Shri Modi stated that he will be remembered for his efforts to boost Tripura’s progress and commitment to numerous social causes.
The Prime Minister posted on X:
"Pained by the passing of Shri Biswa Bandhu Sen Ji, Speaker of the Tripura Assembly. He will be remembered for his efforts to boost Tripura’s progress and commitment to numerous social causes. My thoughts are with his family and admirers in this sad hour. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী বিস্বা বন্ধু সেনজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
26 DEC 2025 11:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরা এসেমব্লীগী স্পিকর, শ্রী বিস্বা বন্ধু সেনজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ত্রিপুরাগী খুমাং চাউশিলহন্নবা হোৎনখিবা অমসুং তোঙান তোঙানবা খুন্নাইগী ওইবা থৌদাং কয়াদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবা অদুগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"ত্রিপুরা এসেমব্লীগী স্পিকর শ্রী বিস্বা বন্ধু সেনজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ত্রিপুরাগী খুমাং চাউশিনবা হেনগৎহন্নবা মহাক্না হোৎনখিবা অমসুং তোঙান তোঙানবা খুন্নাইগী ওইবা থৌদাং কয়াদা মহাক্না থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবা অদুগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। অৱাবা তারবা মতম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"