প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কর্নাতকাগী চিত্রদুর্গ জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
25 DEC 2025 9:12AM by PIB Imphal
কর্নাতকাগী চিত্রদুর্গ জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ) তগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“কর্নাতকাগী চিত্রদুর্গ জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in the mishap in Chitradurga district of Karnataka
Announces ex-gratia from PMNRF
25 DEC 2025 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a mishap in Chitradurga district of Karnataka. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply saddened by the loss of lives due to a mishap in the Chitradurga district of Karnataka. Condolences to those who have lost their loved ones. May those injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"