Prime Minister's Office
Prime Minister wishes everyone a joyous Christmas
25 DEC 2025 9:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has wished everyone a joyous Christmas filled with peace, compassion and hope."May the teachings of Jesus Christ strengthen harmony in our society", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Wishing everyone a joyous Christmas filled with peace, compassion and hope. May the teachings of Jesus Christ strengthen harmony in our society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুংঙাইরবা খৃষ্টমাস অমগীদমক মীওই খুদিংমক্ত প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
25 DEC 2025 9:10AM by PIB Imphal
শান্তি, মীনুংশি অমসুং থাজবনা থল্লবা নুংঙাইরবা খৃষ্টমাস অমগীদমক মীওই খুদিংমক্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি যীশু খৃষ্টগী পাউতাকশিংনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশিন্না হিংমিন্নবা হেনগৎপা ওইরসনু।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শান্তি, মীনুংশি অমসুং থাজবনা থল্লবা নুংঙাইরবা খৃষ্টমাস অমগীদমক মীওই খুদিংমক্ত প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। যীশু খৃষ্টগী পাউতাকশিংনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশিন্না হিংমিন্নবা হেনগৎপা ওইরসনু”।