Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with the Order of Oman
18 DEC 2025 5:25PM by PIB Delhi
His Majesty Sultan of Oman Haitham bin Tarik conferred upon Prime Minister Shri Narendra Modi the ‘Order of Oman’ award for his exceptional contribution to India-Oman ties and his visionary leadership.
Prime Minister dedicated the honour to the age-old friendship between the two countries and called it a tribute to the warmth and affection between the 1.4 billion people of India and the people of Oman.
The conferment of the honour during the Prime Minister’s visit to Oman, coinciding with the completion of 70 years of diplomatic relations between the two countries, imparted special significance to the occasion and to the Strategic Partnership.
Instituted in 1970 by His Majesty Sultan Qaboos bin Said, the Order of Oman has been bestowed upon select global leaders in recognition of their contribution to public life and bilateral relations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা ওর্দর ওফ ওমান পীখ্রে
18 DEC 2025 5:25PM by PIB Imphal
ভারত-ওমানগী মরীশিংদা মহাক্না অখন্নবা ওইনা মতেং পাংখিবা অমসুং মীৎয়েং শানবা মহাক্কী লুচিংবগী থবকশিংগীদমক ওমানগী সুলতান হাইথাম বিন তরিকনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা ‘ওর্দর ওফ ওমান’ পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মনা অসি চহি কয়া শুরবা লৈবাক অনিগী মরুপ-মপাং ওইবা মরীদা কৎথোকখ্রে অমসুং মসি ভারতকী মীওই বিল্লিয়ন ১.৪ অমসুং ওমানগী মীয়ামগী মরক্ত লৈনবা অফবা মরীদা ইকায়খুম্নবা উৎপা অমনি হায়না ফোঙদোকখি।
লৈবাক অনিগী মরক্ত কুতনিতিগী মরী লৈনরকপা চহি ৭০ মপুংফারকপগী প্রধান মন্ত্রীগী ওমান খোঙচৎ মনুংদা মনা অসি পীবনি, মসিনা থৌরম অসি অমসুং ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপদা মরুওইবা অখন্নবা অমা ওইরে।
১৯৭০ দা সুলতান কাবুস বিন সেদনা লিংখৎখিবা ওর্দর ওফ ওমান অসি মীয়ামগী থবক অমসুং লৈবাক অনিগী মরীশিংদা পাংথোকপা থবকশিং ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা মালেমগী খনগৎলবা লুচিংবশিংদা পীবনি।