প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ানবা পুরকখ্রবা হিরমশিং: প্রধান মন্ত্রীগী ইথোপীয়া খোঙচৎ
16 DEC 2025 10:41PM by PIB Imphal
লৈবাক অনিগী মরীশিং ‘ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ’ কী থাক্ত পুখৎপা
কষ্টমসকী থবকশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা অমসুং মুচ্যুএল এদমিনিষ্ট্রেতিপগী মতেং পাংন্নবা এগ্রিমেন্ত
ইথোপীয়াগী ফোরেন এফেয়ার্স মিনিষ্ট্রিদা দেতা সেন্তর লিংখৎনবা এম.ও.য়ু
য়ুনাইতেদ নেসন্স পিছকিপ্পিং ওপরেসন ত্রেনিংগী মতেং পাংনবা
জি-২০ কম্মন ফ্রেমৱার্ককী মখাদা ইথোপীয়াগী শেন্দোন শিংদোক্নবা থবক পায়খৎনবা এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনবা
আই.সি.সি.আর স্কোলারসিপ প্রোগ্রামগী মখাদা ইথোপীয়াগী স্কোলারশিংদা স্কোলারশিপ অনিরক পীবা
আই.তি.ই.সি প্রোগ্রামগী মখাদা আর্তিফিসিএল ইন্তিলিজেন্সকী লমদা ইথোপীয়াগী মহৈরোয়শিং অমসুং শীনফম কয়াগী মীওইশিংদা অতেনবা মতমগী অখন্নবা কোর্সশিং পাংথোকপা
চাবোকপীশিং লায়েংনবা অমসুং অপীকপা অঙাংশিং শেন্ননবগী হিরমশিংদা অদিস অবাবাদা লৈবা মহাত্মা গান্ধী হোস্পিতালদা কেপাসিতি হেনগৎহনবদা ভারতনা মতেং পাংবা।

Prime Minister's Office
List of Outcomes: Visit of Prime Minister to Ethiopia
16 DEC 2025 10:41PM by PIB Delhi
Elevation of bilateral ties to 'Strategic Partnership'
Agreement on Co-operation and Mutual Administrative Assistance in Custom Matters
MoU for Establishing Data Centre at the Ministry of Foreign Affairs of Ethiopia
Implementing Arrangement for Co-operation in United Nations Peacekeeping Operations Training
Signing of the MoU on Debt Restructuring in respect of Ethiopia under the G20 Common Framework
Doubling of scholarships to Ethiopian scholars under ICCR scholarship programme
Specialized short term courses to the students and professionals of Ethiopia in the field of Artificial Intelligence under the ITEC programme
India to help augment the capacity of the Mahatma Gandhi Hospital in Addis Ababa in the fields of maternal healthcare, neonatal care.