প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ কপ মাইপাক্লবা ভারতকী ইসক্বাস তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
15 DEC 2025 10:16AM by PIB Imphal
এস.দি.এ.তি ইসক্বাস ৱার্ল্দ কপ ২০২৫ দা অহানবা ওইনা ৱার্ল্দ কপ ফংদুনা পুৱারি শেম্লবা ভারতকী ইসক্বাস তিম ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। জোসনা চিন্নাপ্পা, অভয় সিংহ, বেলাবন সেন্থিল কুমার অমসুং অনাহাত সিংহগী অখন্নবা পর্ফোমেন্স প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি, মখোয়গী কৎথোকপা, থকশি-খাশি অমসুং অচেৎপা ফিরেপ্না লৈবাক অসিগী চাউথোকচবা পুরকপনি হায়না ফোঙদোকখি। মহাক্না হায়খি মদুদি শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপা অসিদা মালেমগী থাক্ত ভারতকী শান্নবগী থবক মপাঙ্গল কনখৎলকপগী মমি তারে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখা তানা হায়খি মাইপাকপা অসিনা লৈবাক শীনবা থুংবগী মশিং থিঙমদ্রবা শান্নরোয় কয়া ইথিল পীগনি অমসুং ভারতকী নহারোলশিংগী মরক্ত মখা তানা ইসক্বাস পাম্নবা হেনগৎহনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“এস.দি.এ.তি ইসক্বাস ৱার্ল্দ কপ ২০২৫ দা অহানবা ওইনা ৱার্ল্দ কপ ফংদুনা পুৱারি শেম্লবা ভারতকী ইসক্বাস তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। জোসনা চিন্নাপ্পা, অভয় সিংহ, বেলাবন সেন্থিল কুমার অমসুং অনাহাত সিংহনা অঙকপা কৎথোকপা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ উৎখ্রে। মখোয়গী মাইপাকপনা লৈবাক শীনবা থুংনা চাউথোকচহল্লে। মাইপাকপা অসিনা ঐখোয়গী নহারোলশিংগী মরক্ত মখা তানা ইসক্বাস পাম্নবা হেনগৎহনগনি।
@joshnachinappa
@abhaysinghk98
@Anahat_Singh13”

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Indian Squash Team on World Cup Victory
15 DEC 2025 10:16AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Squash Team for creating history by winning their first‑ever World Cup title at the SDAT Squash World Cup 2025.
Shri Modi lauded the exceptional performance of Joshna Chinnappa, Abhay Singh, Velavan Senthil Kumar and Anahat Singh, noting that their dedication, discipline and determination have brought immense pride to the nation. He said that this landmark achievement reflects the growing strength of Indian sports on the global stage.
The Prime Minister added that this victory will inspire countless young athletes across the country and further boost the popularity of squash among India’s youth.
Shri Modi in a post on X said:
“Congratulations to the Indian Squash Team for creating history and winning their first-ever World Cup title at SDAT Squash World Cup 2025!
Joshna Chinnappa, Abhay Singh, Velavan Senthil Kumar and Anahat Singh have displayed tremendous dedication and determination. Their success has made the entire nation proud. This win will also boost the popularity of squash among our youth.
@joshnachinappa
@abhaysinghk98
@Anahat_Singh13”