Prime Minister's Office
Prime Minister commends the outstanding speech delivered by Home Minister in Lok Sabha
10 DEC 2025 10:54PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi commended the outstanding speech delivered by Home Minister Shri Amit Shah in Lok Sabha today.
In his address, the Home Minister presented concrete facts that underscored the diverse aspects of India’s electoral process and the enduring strength of the nation’s democracy.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“An outstanding speech by Home Minister Shri Amit Shah Ji. With concrete facts, he has highlighted diverse aspects of our electoral process, the strength of our democracy and also exposed the lies of the Opposition.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধানমন্ত্রীনা গৃহ মন্ত্রীনা লোক সভাদা অদুক্কী মতিক ফজরবা ৱাফম থমখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
10 DEC 2025 10:54PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা লোক সভাদা অদুক্কী মতিক ফজরবা ৱাফম থমখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
মহাক্না থমখিবা ৱাফমদা গৃহ মন্ত্রীনা ভারতকী মখল-মখা কয়াগী এলেক্তোরেল প্রোসেস অমসুং জাতী অসিগী গনতন্ত্রবু হেন্না পাঙ্গল লৈবা হেনগৎলক্লিবা অসিগী মতাংদা চপ চাবা অচুম্বা কয়া অমা ফোংদোকখি।
X কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখিবদা:
“গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা লোক সভাদা য়াম্না অদুক্কী মতিক ফজরবা ৱাফম কয়া অমা থমখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকচরি। ভারতকী মখল-মখা কয়াগী এলেক্তোরেল প্রোসেস অমসুং জাতী অসিগী গনতন্ত্রবু হেন্না পাঙ্গল লৈবা হেনগৎলক্লিবা অসিগী মতাংদা চপ চাবা অচুম্বা কয়া অমগা লোয়ননা মহাক্না অমদি ওপোজিসনগী অরানবা কয়া অমসু ফোংদোকখি।”