Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes India’s Robust 8.2% GDP Growth in Q2 2025-26
28 NOV 2025 6:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today welcomed the latest GDP figures, noting that India’s economy registered an impressive 8.2% growth in the second quarter of 2025-26. He stated that this achievement reflects the impact of the government’s pro-growth policies and reforms, as well as the hard work and enterprise of the people of India. Shri Modi emphasized that the government remains committed to advancing reforms and strengthening Ease of Living for every citizen, ensuring that the benefits of growth reach all sections of society.
In a post on X, Shri Modi stated:
“The 8.2% GDP growth in Q2 of 2025-26 is very encouraging. It reflects the impact of our pro-growth policies and reforms. It also reflects the hard work and enterprise of our people. Our government will continue to advance reforms and strengthen Ease of Living for every citizen.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনিশুবা ক্বাতর ২০২৫-২৬ দা ভারতকী জি.দি.পি গ্রোথ ৮.২% ওইবদা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
28 NOV 2025 6:24PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খ্বাইদগী নৌবা জি.দি.পি মশিং তরাম্না ওকখ্রে, ভারতকী ইকোনোমি অনিশুবা ক্বাতর ২০২৫-২৬ দা ভারতকী জি.দি.পি গ্রোথ ৮.২% লৈরে হায়না ফোঙদোকখি। মহাক্না হায়খি মাইপাকপশিং অসিদা চাউখৎপদা য়ুম্ফম ওইবা সরকারগী থৌশিলশিং অমসুং অওনবশিংগী মমি তারে, লোয়ননা ভারতকী মীয়ামগী থবক শুবা কনবা অমসুং ললোন-ইতিক হৈবগী মমিসু তারে। অওনবশিং খুমাঙচাউশিন্নবা অমসুং মীওই খুদিংমক হিংবদা লাইবা হেনগৎহন্নবা, চাউখৎপগী কান্নবশিং খুন্নাইগী কাংলুপ খুদিংমক্ত ফংহন্নবা সরকারনা মখা তানা থবক পায়খৎলে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অনিশুবা ক্বাতর ২০২৫-২৬ দা ভারতকী জি.দি.পি গ্রোথ ৮.২% ওইবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি। মসিদা চাউখৎপদা য়ুম্ফম ওইবা সরকারগী থৌশিলশিং অমসুং অওনবশিংগী মমি তারে। মসিদা ভারতকী মীয়ামগী থবক শুবা কনবা অমসুং ললোন-ইতিক হৈবগী মমিসু তারে। ঐখোয়গী সরকারনা মখা তানা অওনবশিং খুমাঙচাউশিনহনগনি অমসুং মীওই খুদিংমক হিংবদা লাইবা হেনগৎহনগনি”।