প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেদিনাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্ত ভারতমচাশিং লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 NOV 2025 12:27PM by PIB Imphal
সাউদি অরাবিয়াগী মেদিনাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্ত ভারতমচাশিং লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখ্রে অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুদোংথিবা নঙলবা মীওইশিংদা রিয়াধতা লৈবা ভারত এম্বেসি অমসুং জেদাহদা লৈবা কন্সুলেতনা পীবা য়াবা মতেং পীখ্রে। দরকার ওইবা মতেং পাংনবা ভারতকী ওফিসিএলশিংনা সাউদি অরাবিয়াগী ওথোরিতিশিংগা য়াম্না নকশিন্না পাউ ফাওনরি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মেদিনাদা ভারতমচাশিং খুদোংথিবা থোকপদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। ঐখোয়গী রিয়াধতা লৈবা ভারত এম্বেসি অমসুং জেদাহদা লৈবা কন্সুলেতনা পীবা য়াবা মতেং পীখ্রে। ঐখোয়গী ওফিসিএলশিংনা সাউদি অরাবিয়াগী ওথোরিতিশিংগা য়াম্না নকশিন্না পাউ ফাওনরি।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to accident in Medinah involving Indian nationals
17 NOV 2025 12:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over loss of lives due to accident in Medinah, Saudi Arabia, involving Indian nationals. He extended his heartfelt condolences to the families who have lost their loved ones and prayed for the swift recovery of those injured.
The Prime Minister stated that India’s Embassy in Riyadh and Consulate in Jeddah are providing all possible assistance to the affected individuals. He also informed that Indian officials are in close contact with the Saudi Arabian authorities to ensure necessary support and coordination.
The Prime Minister wrote on X;
“Deeply saddened by the accident in Medinah involving Indian nationals. My thoughts are with the families who have lost their loved ones. I pray for the swift recovery of all those injured. Our Embassy in Riyadh and Consulate in Jeddah are providing all possible assistance. Our officials are also in close contact with Saudi Arabian authorities.”