প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আই বি এছ এ বিশ্ব ক্ৰীড়াত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰা ভাৰতীয় মহিলা দৃষ্টিহীন ক্ৰিকেট দলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
26 AUG 2023 10:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আইবিএছএ বিশ্ব ক্ৰীড়াত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰা ভাৰতীয় মহিলা দৃষ্টিহীন ক্ৰিকেট দলটোক অভিনন্দন জনাইছে।
শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰেঃ
‘আই বি এছ এ বিশ্ব ক্ৰীড়াত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰা ভাৰতীয় মহিলা দৃষ্টিহীন ক্ৰিকেট দলক অভিনন্দন! আমাৰ মহিলা ক্ৰীড়াবিদসকলৰ অদম্য মনোভাৱ আৰু প্ৰতিভাৰ উদাহৰণ হিচাপে এয়া এক স্মৰণীয় সাফল্য। ভাৰত গৌৰৱৰ ৰশ্মিৰে উজ্বলি উঠিছে’!

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian women's blind cricket team for winning the Gold at the IBSA World Games
26 AUG 2023 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian women's blind cricket team for winning the Gold at the IBSA World Games.
Shri Narendra Modi posted on X
"Kudos to the Indian women's blind cricket team for winning the Gold at the IBSA World Games! A monumental achievement that exemplifies the indomitable spirit and talent of our sportswomen. India beams with pride!"