প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী নুপী ব্লাইন্দ ক্রিকেৎ তীমনা IBSA ৱর্ল্দ গেম্সতা গোল্দ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
26 AUG 2023 10:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপী ব্লাইন্দ ক্রিকেৎ তীমনা IBSA ৱর্ল্দ গেম্সতা গোল্দ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পোস্ত তৌখি
“ভারতকী নুপী ব্লাইন্দ ক্রিকেৎ তীমনা IBSA ৱর্ল্দ গেম্সতা গোল্দ লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি! ঐখোয়গী নুপী শান্নরোয়শিংগী নমথবা ঙমদ্রবা থৌনা লিংজেল অমসুং তেলেন্ত উৎলিবা অচৌবা মাইপাকপা অমনি। ভারতনা চাউথোকচবা পোকই!”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian women's blind cricket team for winning the Gold at the IBSA World Games
26 AUG 2023 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian women's blind cricket team for winning the Gold at the IBSA World Games.
Shri Narendra Modi posted on X
"Kudos to the Indian women's blind cricket team for winning the Gold at the IBSA World Games! A monumental achievement that exemplifies the indomitable spirit and talent of our sportswomen. India beams with pride!"