প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এলএনজেপি চিকিৎসালয় পৰিদৰ্শন কৰি বিস্ফোৰণত আঘাতপ্ৰাপ্তসকলক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আশ্বাস দিয়ে যে ষড়যন্ত্ৰৰ আঁৰত থকা লোকসকলক বিচাৰৰ কাঠগড়ালৈ অনা হ’ব
12 NOV 2025 3:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি দিল্লীৰ শেহতীয়া বিস্ফোৰণৰ ঘটনাত আহতসকলক সাক্ষাৎ কৰাৰ উদ্দেশ্যে এলএনজেপি চিকিৎসালয়লৈ যায়। তেওঁ আহতসকলৰ লগতে তেওঁলোকৰ পৰিয়ালৰ সৈতে মত-বিনিময় কৰি তেওঁলোকৰ চিকিৎসাৰ বুজ লয় আৰু তেওঁলোকৰ দ্ৰুত তথা সম্পূৰ্ণ আৰোগ্যৰ বাবে ভগৱানক প্ৰাৰ্থনা কৰে।
এই ঘটনাক লৈ গভীৰ উদ্বেগ প্ৰকাশ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ন্যায় সুনিশ্চিত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত চৰকাৰৰ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতাৰ দোহাৰে। ‘ষড়যন্ত্ৰৰ আঁৰত থকা লোকসকলক বিচাৰৰ কাঠগড়ালৈ অনা হ’ব’, তেওঁ দৃঢ়তাৰে কয়।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
‘এলএনজেপি চিকিৎসালয়লৈ গৈ দিল্লীত হোৱা বিস্ফোৰণত আহতসকলক সাক্ষাৎ কৰিছিলো। সকলোৰে দ্ৰুত আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।
ষড়যন্ত্ৰৰ আঁৰত থকা লোকসকলক বিচাৰৰ কাঠগড়ালৈ অনা হ’ব!’

Prime Minister's Office
Prime Minister Visits LNJP Hospital, Meets Blast Victims
PM assures that those behind the conspiracy will be brought to Justice
12 NOV 2025 3:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today visited LNJP Hospital in Delhi to meet those injured in the recent blast incident. He interacted with the victims and their families, inquired about their treatment, and conveyed his heartfelt prayers for their swift and complete recovery.
Expressing deep concern over the incident, the Prime Minister reaffirmed the government’s commitment to ensuring justice. “Those behind the conspiracy will be brought to justice,” he asserted.
In a post on X, Shri Modi said:
“Went to LNJP Hospital and met those injured during the blast in Delhi. Praying for everyone’s quick recovery.
Those behind the conspiracy will be brought to justice!”