ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମବାୟ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ମାନ୍ୟତାରେ ପ୍ରଥମ ଏବଂ ଦ୍ୱିତୀୟ ସ୍ଥାନ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ଅମୁଲ ଏବଂ ଇଫକୋକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଭିନନ୍ଦନ
05 NOV 2025 10:04PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମବାୟ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ମାନ୍ୟତାରେ ଯଥାକ୍ରମେ ପ୍ରଥମ ଏବଂ ଦ୍ୱିତୀୟ ସ୍ଥାନ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ଭାରତର ଦୁଇ ଅଗ୍ରଣୀ ସମବାୟ ଅନୁଷ୍ଠାନ ଅମୁଲ ଏବଂ ଇଫକୋକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି। "ଭାରତର ସମବାୟ କ୍ଷେତ୍ର ଜୀବନ୍ତ ଏବଂ ଅନେକଙ୍କ ଜୀବନରେ ମଧ୍ୟ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣୁଛି। ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଏହି କ୍ଷେତ୍ରକୁ ଆହୁରି ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ପାଇଁ ଆମ ସରକାର ଅନେକ ପଦକ୍ଷେପ ନେଉଛନ୍ତି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ 'ଏକ୍ସ "ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ଅମୁଲ ଏବଂ ଇଫକୋକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ଭାରତର ସମବାୟ କ୍ଷେତ୍ର ଜୀବନ୍ତ ଏବଂ ଅନେକଙ୍କ ଜୀବନରେ ମଧ୍ୟ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣୁଛି। ଆଗାମୀ ସମୟରେ ଏହି କ୍ଷେତ୍ରକୁ ଆହୁରି ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ପାଇଁ ଆମ ସରକାର ଅନେକ ପଦକ୍ଷେପ ନେଉଛନ୍ତି

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Amul and IFFCO for securing the 1st and 2nd ranks in the global ranking for cooperatives
05 NOV 2025 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Amul and IFFCO, two of India's leading cooperatives, for securing the 1st and 2nd ranks in the global ranking for cooperatives, respectively. "India’s cooperative sector is vibrant and is also transforming several lives. Our Government is taking numerous steps to further encourage this sector in the times to come", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Amul and IFFCO. India’s cooperative sector is vibrant and is also transforming several lives. Our Government is taking numerous steps to further encourage this sector in the times to come."