Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Amul and IFFCO for securing the 1st and 2nd ranks in the global ranking for cooperatives
05 NOV 2025 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Amul and IFFCO, two of India's leading cooperatives, for securing the 1st and 2nd ranks in the global ranking for cooperatives, respectively. "India’s cooperative sector is vibrant and is also transforming several lives. Our Government is taking numerous steps to further encourage this sector in the times to come", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Amul and IFFCO. India’s cooperative sector is vibrant and is also transforming several lives. Our Government is taking numerous steps to further encourage this sector in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অমুল অমসুং IFFCOবু কোওপরেতিবশিংগী গ্লোবেল রেঙ্কিংদা ১ অমসুং ২শুবা মফমদা লৈবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
05 NOV 2025 10:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোওপরেতিবশিংগী গ্লোবেল রেঙ্কিংদা মথংশিৎনা ১ অমসুং ২শুবা মফমদা লৈবগীদমক ভারতকী মকোক থোংবা কোওপরেতিব অনি অমুল অমসুং IFFCOবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। "ভারতকী কোওপরেতিব সেক্তর অসি মপাঙ্গল কন্না লৈরি অমসুং মীওই কয়াগী পুন্সিদশু অহোংবা পুরক্লি। লাক্কদৌরিবা মতম অসিদা সেক্তর অসিবু হেন্না পুক্নিং থৌগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা খোংথাং কয়া অমা লৌখৎলি", হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌরকখি:
“অমুল অমসুং IFFCOদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারতকী কোওপরেতিব সেক্তর অসি মপাঙ্গল কন্না লৈরি অমসুং মীওই কয়াগী পুন্সিদশু অহোংবা পুরক্লি। লাক্কদৌরিবা মতম অসিদা সেক্তর অসিবু হেন্না পুক্নিং থৌগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা খোংথাং কয়া অমা লৌখৎলি।”