প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী পিথোরাগরদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না PMNRFতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
15 JUL 2025 10:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি উত্তরাখন্দগী পিথোরাগরদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ 2 অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
PMO ইন্দিয়া হেন্দলগী পোস্ততা হায়খি:
“উত্তরাখন্দগী পিথোরাগরদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। খুদোংথিবা থৌদোক্তা মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং 50,000গী তেংবাং পীরগনি: পি এম @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a road accident in Pithoragarh, Uttarakhand
PM announces ex-gratia from PMNRF
15 JUL 2025 10:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a road accident in Pithoragarh, Uttarakhand. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Saddened by the loss of lives due to a road accident in Pithoragarh, Uttarakhand. Condolences to those who have lost their loved ones in the mishap. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”