প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোরিসসকী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শাখ্রে
ভারত-মোরিসসকী অখন্নবা অমসুং তোপ-তোপ্পা মরীশিংদা মীৎয়েং থম্লদুনা মখোয়না এনহেন্স স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি হেন্না চৎশিনহন্নবা অপুনবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
লুচিংবা অনিমক্না বাইলেতরেল দিবেলপমেন্ত পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা অমসুং অতোপ্পা লমশিংদা তেংবাং পীননবা খোঙথাংশিং খন্নখ্রে
পি.এম. রামগুলামনা 11শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎতা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবগীদমক পি.এম.না থাগৎখ্রে
পি.এম. মোদীনা মহাসাগর অমসুং নেবরহুদ ফার্স্ত পোলিসীগী ভিজনগী পরিং মখাদা মোরিসসগী চাউখৎ-থৌরাংগী মরু ওইবা হীরমশিংদা মতেং পাংনবা ভারতকী ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
24 JUN 2025 9:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিপব্লিক ওফ মোরিসসকী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. দোক্তর. নবিনচন্দ্র রামগুলামগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
ভারত অমসুং মোরিসসকী মরক্তা অখন্নবা অমসুং তোপ তোপ্পা মরী লৈনবগী মতাংদা মরুওইনা পল্লদুনা লুচিংবা অনিমক্না লৈবাক অনিগী মরক্তা এনহেন্স স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চেৎশিলহন্নবা মখোয়গী অপাম্বা অদু অমুক হন্না ফোংদোক্নখি।
দিবেলপমেন্ত পার্তনরশিপ, কেপাসিতী বিল্দিং, দিফেন্স, মেরিতাইম সেক্যুরিতী, দিজিতেল ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং পিপল-তু-পিপলগী মরীশিং য়াওনা হীরম কয়াদা হৌজিক চত্থরিবা কোওপরেসনগী মতাংদা মখোয়না খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা 11শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎতা পি.এম. রামগুলামনা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
ভিজন মহাসাগর অমসুং ভারতকী নেবরহুদ ফার্স্ত পোলিসীগী মতুং ইন্না মোরিসসকী চাউখৎ-থৌরাংগী মরুওইবশিংদা ভারতনা মতেং পাংনবা অচেৎপা ফিরেপ লৈ হায়না প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না ফোংদোকখি।
অথুবা মতমদা ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রী রামগুলানদা প্রধান মন্ত্রীনা বর্তন তৌখি। লুচিংবা অনিমক্না অদুমক পাও ফাওন্দুনা লৈনবা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with Prime Minister of Mauritius
Emphasising India-Mauritius special and unique ties, they reaffirm shared commitment to further deepen the Enhanced Strategic Partnership
The two leaders discuss measures to further deepen bilateral development partnership, and cooperation in other areas
PM appreciates PM Ramgoolam's whole-hearted participation in the 11th International Day of Yoga
PM Modi reiterates India’s commitment to development priorities of Mauritius in line with Vision MAHASAGAR and Neighbourhood First policy
24 JUN 2025 9:56PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation with Prime Minister of the Republic of Mauritius, H.E. Dr. Navinchandra Ramgoolam, today.
Emphasising the special and unique ties between India and Mauritius, the two leaders reaffirmed their shared commitment to further deepen the Enhanced Strategic Partnership between the two countries.
They discussed the ongoing cooperation across a broad range of areas, including development partnership, capacity building, defence, maritime security, digital infrastructure, and people-to-people ties.
PM appreciated the whole-hearted participation of PM Ramgoolam in the 11th International Day of Yoga.
Prime Minister Modi reiterated India’s steadfast commitment to the development priorities of Mauritius in line with Vision MAHASAGAR and India’s Neighbourhood First policy.
Prime Minister extended invitation to PM Ramgoolan for an early visit to India. Both leaders agreed to remain in touch.