প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নেস্নেল সেক্যুরিতীগীদমক ফুদ প্রোসেসিং মপাঙ্গল কনখৎহনবা অসি স্ত্রেতেজিক ওইবা প্রাইওরিতী অমনি হায়না অমুক হন্না ফোংদোক্লিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
27 OCT 2025 12:37PM by PIB Imphal
ভারতকী দোমেস্তিক ফুদ প্রোসেসিং কেপাসিতী হেনগৎহন্নবা সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোংদোক্লদুনা নেস্নেল সেক্যুরিতী, খুঙ্গংগী চাউখৎপা অমসুং শেন্মিৎলোনগী মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মসিগী মরুওইবা থৌদাং অদু পল্লিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রীমতি নির্মলা সিতারমননা ইবা আর্তিকেল অমা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শেয়র তৌখ্রে।
Xতা নির্মলা সিতারমননা তৌখিবা পোস্ত অমদা PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা পাউখুম পীরদুনা হায়:
“কেন্দ্রগী শেল-থুম মন্ত্রী শ্রীমতি @nsitharamanনা হায়খি মদুদি দোমেস্তিক ফুদ প্রোসেসিং কেপাসিতী মপাঙ্গল কনখৎহনবা অসি নেস্নেল সেক্যুরিতীগী প্রাইওরিতী অমনি।
মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ‘ৱান দিস্ত্রিক্ত,ৱান প্রদক্ত’গী ভিজনগা মরী লৈনবা ইনিসিএতিবশিংনা লৌমীশিংবু করম্না শক্তি পীবা, লোকেলগী ওইবা থবকশিং ফংহন্নবা অমসুং খুঙ্গংগী মশা-মরোমদোম লেপচবা হেনগৎহনবদা মতেং পাংবগে উৎলি।
শোইদনা পাবীয়ু!”

Prime Minister's Office
PM shares an article reaffirming that strengthening food processing is a strategic priority for National Security
27 OCT 2025 12:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Smt Nirmala Sitharaman reaffirming the Government’s commitment to enhancing India’s domestic food processing capacity, underscoring its critical role in ensuring national security, rural prosperity, and economic resilience.
The PMO India handle responding to a post by Nirmala Sitharaman Office on X stated:
“Union Finance Minister Smt. @nsitharaman highlights that strengthening domestic food processing capacity is a national security priority.
The Minister underscores how initiatives aligned with the ‘One District, One Product’ vision are empowering farmers, generating local jobs and promoting rural self-reliance.
Have a read!”