প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে অমসুং দিৱালিগী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 OCT 2025 11:23AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে অমসুং মহাক্না দিৱালিগী য়াইফ পাউজেল পীরকপগীদমক মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, মতম কুইরবা লৈবাক অনিগী মরুপ-মপাং ওইবা মরী অমুক হন্না নিংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অদোমগী দিৱালিগী য়াইফ পাউজেলগীদমক, ঐগী নুংশিরবা মরুপ, অদোম থাগৎচরি। অদোমগী মপোক নুমিৎকীদমকসু ঐনা য়াইফ পাউজেল পীজরি। অদোমগী হকচাং ফবা অমসুং মাইপাকপা ওইরসনু। লাক্লিবা চহিশিংদা ভারত-ইজরেল ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা চাউখৎপা ওইরসনু।
@netanyahu”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends Birthday Wishes and thanks Prime Minister of Israel for Diwali Greetings
21 OCT 2025 11:23AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended birthday wishes to the Prime Minister of Israel and also thanked him for his heartfelt Diwali greetings, reaffirming the enduring friendship between the two nations.
Shri Modi in a post on ‘X’ said:
“Thank you, my dear friend, for your warm Diwali greetings. I also extend my heartiest wishes on your birthday. Wishing you good health and success. May India-Israel Strategic Partnership continue to flourish in the years to come.
@netanyahu”