ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରବି ନାଏକଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 OCT 2025 8:58AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୋଆ ସରକାରଙ୍କ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରବି ନାଏକଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଶ୍ରୀ ନାଏକଙ୍କୁ ଜଣେ ଅଭିଜ୍ଞ ପ୍ରଶାସକ ଏବଂ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଜନସେବକ ଭାବରେ ମନେ ରଖାଯିବ, ଯିଏ ଗୋଆର ବିକାଶ ଯାତ୍ରାରେ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଯୋଗଦାନ ରଖିଥିଲେ । ସେ ଆହୁରିମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଶ୍ରୀ ନାଏକ ଦଳିତ ଏବଂ ଅବହେଳିତ ଲୋକଙ୍କୁ ସଶକ୍ତ କରିବା ପାଇଁ ବିଶେଷ ଭାବରେ ସମର୍ପିତ ଥିଲେ ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ଗୋଆ ସରକାରଙ୍କ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରବି ନାଏକଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମୁଁ ଦୁଃଖିତ । ତାଙ୍କୁ ଜଣେ ଅଭିଜ୍ଞ ପ୍ରଶାସକ ଏବଂ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଜନସେବକ ଭାବରେ ମନେ ରଖାଯିବ, ଯିଏ ଗୋଆର ବିକାଶ ପଥକୁ ସମୃଦ୍ଧ କରିଥିଲେ । ସେ ଦଳିତ ଏବଂ ଅବହେଳିତ ଲୋକଙ୍କୁ ସଶକ୍ତ କରିବା ପାଇଁ ସର୍ବଦା ତତ୍ପର ଥିଲେ । ଏହି ଦୁଃଖଦ ସମୟରେ ମୋର ସମବେଦନା ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ସମର୍ଥକମାନଙ୍କ ସହିତ ରହିଛି । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି !”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Shri Ravi Naik
15 OCT 2025 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over demise of Shri Ravi Naik, Minister in the Goa Government.
Shri Modi said that Shri Naik will be remembered as an experienced administrator and a dedicated public servant who contributed significantly to Goa’s development journey. He added that Shri Naik was particularly passionate about empowering the downtrodden and marginalised.
In a X post, Shri Modi said;
“Saddened by the passing away of Shri Ravi Naik Ji, Minister in the Goa Government. He will be remembered as an experienced administrator and dedicated public servant who enriched Goa’s development trajectory. He was particularly passionate about empowering the downtrodden and marginalised. My thoughts are with his family and supporters in this hour of grief. Om Shanti.”