Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Shri Ravi Naik
15 OCT 2025 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over demise of Shri Ravi Naik, Minister in the Goa Government.
Shri Modi said that Shri Naik will be remembered as an experienced administrator and a dedicated public servant who contributed significantly to Goa’s development journey. He added that Shri Naik was particularly passionate about empowering the downtrodden and marginalised.
In a X post, Shri Modi said;
“Saddened by the passing away of Shri Ravi Naik Ji, Minister in the Goa Government. He will be remembered as an experienced administrator and dedicated public servant who enriched Goa’s development trajectory. He was particularly passionate about empowering the downtrodden and marginalised. My thoughts are with his family and supporters in this hour of grief. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রবি নাইক লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
15 OCT 2025 8:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোৱা সরকারগী মন্ত্রী শ্রী রবি নাইক লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি শ্রী নাইকপু গোৱাগী চাউখৎ-থৌরাংগী লম্বীদা মশক থোকপা শরুক তম্লম্বা পুকচেল চেৎপা মীয়ামগী সেবা তৌবা মীওই অমসুং হৈ-শিংলবা লৈঙাক্লোই অমনি হায়না নিংশিংনহৌরগনি। শ্রী নাইকনা শোত্থরবা অমসুং মশিং য়ামদবা মীওইশিংগী পাঙ্গল হাপ্পদা অখন্ননা থৱাই য়াওরমখি হায়না মহাক্না মখা তাখি।
Xতা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খিঃ
“গোৱা সরকারগী মন্ত্রী শ্রী নাইকনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক অসি গোৱাগী চাউখৎ-থৌরাংগী লম্বীদা মশক থোকপা শরুক তম্লম্বা পুকচেল চেৎপা মীয়ামগী সেবা তৌবা মীওই অমসুং হৈ-শিংলবা লৈঙাক্লোই অমনি হায়না নিংশিংনহৌরগনি। শ্রী নাইকনা শোত্থরবা অমসুং মশিং য়ামদবা মীওইশিংগী পাঙ্গল হাপ্পদা অখন্ননা থৱাই য়াওরমখি। মসিগুম্বা অৱাবা পুংফম অসিদা ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং অমসুং নুংশি চানবশিংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। ওম শান্তি”।