প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সুখদেব সিংহ ধিন্দসা জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
28 MAY 2025 9:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী সুখদেব সিংহ ধিন্দসা জীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। “মহাক লৌশিং লৈবা অমদি মীয়ামগী থৌগলগীদমক খোঙফম হনখিদবা মীয়াম্না য়ানবা মীশক অমা ওইরম্মি। মহাক্না মতম পুম্নমক্তা পঞ্জাব, লমদমদুগী মীয়াম অমদি নাৎকা অচেৎপা মরী লৈনরম্মি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না থাগৎলকখি:
“শ্রী সুখদেব সিংহ ধিন্দসা জীনা লৈখিদবা লৈবাক অসিগী অচৌবা মাঙজবা অমনি। মহাক লৌশিং লৈবা অমদি মীয়ামগী থৌগলগীদমক খোঙফম হনখিদবা মীয়াম্না য়ানবা মীশক অমা ওইরম্মি। মহাক্না মতম পুম্নমক্তা পঞ্জাব, লমদমদুগী মীয়াম অমদি নাৎকা অচেৎপা মরী লৈনরম্মি। মহাক্না খুঙ্গং চাওখৎহনবা, খুন্নাইগী অচুম্বা ৱায়েল, অমদি মায়কৈ শুনা চাওখৎপা পুরকপদা ইচা থৌনা হোৎনরম্মি। মহাক্না মতম পুম্নমক্তা খুন্নাইগী মরী চেৎশিলহন্নবা হোৎনরম্মি। ঐ মহাক্কা চহি কয়া খঙনজহৌই অমদি তোঙান তোঙানবা হীরমশিংদা ৱারী ৱাতায় শানহৌই। অৱাবদগী পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।“

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing of Shri Sukhdev Singh Dhindsa Ji
28 MAY 2025 9:34PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has condoled passing of Shri Sukhdev Singh Dhindsa Ji, today. "He was a towering statesman with great wisdom and an unwavering commitment to public service. He always had a grassroots level connect with Punjab, its people and culture", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"The passing of Shri Sukhdev Singh Dhindsa Ji is a major loss to our nation. He was a towering statesman with great wisdom and an unwavering commitment to public service. He always had a grassroots level connect with Punjab, its people and culture. He championed issues like rural development, social justice and all-round growth. He always worked to make our social fabric even stronger. I had the privilege of knowing him for many years, interacting closely on various issues. My thoughts are with his family and supporters in this sad hour."