প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা OCI পোর্তেলবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
19 MAY 2025 8:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনৌবা OCI পোর্তেল অসিবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, "অফবা ফিচরশিং অমসুং ফঙ্কস্নেলিতীগা লোয়ননা অনৌবা OCI পোর্তেল অসিনা সিতিজন ফ্রেন্দলী দিজিতেল গভর্নান্স হেনগৎহনবদা অচৌবা খোংথাং অমা ওইরি।"
ভারতকী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি;
"অফবা ফিচরশিং অমসুং ফঙ্কস্নেলিতীগা লোয়ননা অনৌবা OCI পোর্তেল অসিনা সিতিজন ফ্রেন্দলী দিজিতেল গভর্নান্স হেনগৎহনবদা অচৌবা খোংথাং অমা ওইরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the new OCI Portal
19 MAY 2025 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the new OCI Portal. "With enhanced features and improved functionality, the new OCI Portal marks a major step forward in boosting citizen friendly digital governance", Shri Modi stated.
Responding to Shri Amit Shah, Minister of Home Affairs of India, the Prime Minister posted on X;
"With enhanced features and improved functionality, the new OCI Portal marks a major step forward in boosting citizen friendly digital governance."