Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes release of hostages; expresses support to President Trump’s sincere efforts to bring peace to the region
13 OCT 2025 7:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the release of all hostages after over two years of captivity. He said their freedom is a tribute to the courage of their families, the peace efforts of President Donald Trump and the resolve of Prime Minister Benjamin Netanyahu.
Shri Modi also expressed support for President Trump’s sincere efforts to bring peace to the region.
In a post on X, Shri Modi said;
“We welcome the release of all hostages after over two years of captivity. Their freedom stands as a tribute to the courage of their families, the unwavering peace efforts of President Trump and the strong resolve of Prime Minister Netanyahu. We support President Trump’s sincere efforts to bring peace to the region.
@POTUS
@realDonaldTrump
@netanyahu”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হোস্তেজশিং থাদোরকপা অদু তরাম্না ওকখ্রে; লমদম অসিদা শান্তি পুরক্নবা রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা থম্মোয় শেংনা হোৎনরিবশিং অদু শৌগৎখ্রে
13 OCT 2025 7:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি অনি হেন্না বন্দী ওইদুনা লৈরবা মতুংদা হোস্তেজ পুম্নমক থাদোকপগী থৌওংবু তরাম্না ওকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি মখোয়দা ফংহল্লিবা নীংতম্বা অসি মখোয়গী ইমুং-মনুংগী থৌনা, রাস্ত্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পকী শান্তিগী থবকশিং অমসুং প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুগী ফিরেপ অদুবু ইকাই খুম্নবা অমনি।
লমদম অসিদা শান্তি পুরক্নবা রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা থম্মোয় শেংনা হোৎনরিবশিং অসিবু শৌগৎলি হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা তৌবা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“চহী অনি হেন্না বন্দী ওইদুনা লৈরবা মতুংদা হোস্তেজ পুম্নমক থাদোকপা অসি ঐখোয়না তরাম্না ওকই। মখোয়দা ফংহল্লিবা নীংতম্বা অসি মখোয়গী ইমুং-মনুংগী থৌনা, রাস্ত্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পকী শান্তিগী থবকশিং অমসুং প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুগী ফিরেপ অদুবু ইকাই খুম্নবা অমনি। ঐখোয়না রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা লমদম অসিদা শান্তি পুরক্নবা হোৎনরিবা অসিদা শৌগৎলি।
@POTUS
@realDonaldTrump
@netanyahu”