প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অৰ্জুন ইৰিগাছিৰ লাইভ চেছ ৰেটিংছত ২৮০০ নম্বৰ অতিক্ৰম কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে
27 OCT 2024 11:08AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতীয় দাৱী গ্ৰেণ্ডমাষ্টৰ অৰ্জুন ইৰিগাছিৰ লাইভ দাৱী ৰেটিংত ২৮০০ নম্বৰ অতিক্ৰম কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে তেওঁৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰতিভা আৰু অধ্যৱসায়ৰ প্ৰশংসা কৰি কয় যে এই প্ৰচেষ্টাই ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰিছে আৰু বহুতো যুৱক-যুৱতীক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"জীৱন্ত শৃংখলা ৰেটিংত ২৮০০ নম্বৰ অতিক্ৰম কৰাৰ বাবে অৰ্জুন ইৰিগাইছীক অভিনন্দন জনাইছো! এয়া এক অসাধাৰণ কৃতিত্ব। তেওঁৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰতিভা আৰু অধ্যৱসায়ৰ বাবে সমগ্ৰ দেশ গৌৰৱান্বিত। ব্যক্তিগতভাৱে এয়া এক বৃহৎ মাইলৰ খুঁটি হোৱাৰ উপৰিও ই আন বহুতো যুৱক-যুৱতীক বিশ্ব পৰ্যায়ত চেচ খেলাৰ বাবে অনুপ্ৰাণিত কৰিব। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো"।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Arjun Erigaisi for crossing 2800 mark in live chess ratings
27 OCT 2024 11:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian Chess Grandmaster Arjun Erigaisi for crossing the 2800 mark in live chess ratings.
Shri Modi also praised his exceptional talent and perseverance for making Indian proud, adding that it will also inspire many more youngsters.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Arjun Erigaisi for crossing the 2800 mark in live chess ratings! This is a phenomenal feat. His exceptional talent and perseverance make our entire nation proud. In addition to being a great personal milestone, it will also inspire many more youngsters to play chess and shine on the global stage. Wishing him the very best for his future endeavours."