প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অর্জুন এরিগাইসিবু লাইব চেস রেতিংসতা ২৮০০ থাক লানখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2024 11:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী চেস গ্রান্দমাস্তর অর্জুন এরিগাইসিবু লাইব চেস রেতিংসতা ২৮০০গী থাক লানখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা ভারতকী মীংচৎ পুরকপগীদমক্তা মহাক্কী থৌইদোক-হেন্দোকপা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং হোৎনবা কনবা অদুবু থাগৎখি, লোইননা মসিনা নহা কয়া অমশু পুক্নিং থৌগৎলগনি হায়নশু মখা তারকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি:
"লাইব চেস রেতিংসতা ২৮০০গী থাক লানবগীদমক্তা অর্জুন এরিগাইসিদা থাগৎপা ফোংদোক্লি! মসি য়াম্না ঙক্নিংঙাই ওইরবা মাইপাকপা অমনি। মহাক্কী থৌইদোক-হেন্দোকপা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং হোৎনবা কনবা অদুনা ঐখোয়গী লৈবাক পুম্বগী মিংচৎ পুরক্লে। মহাক্কী মশাগী অচৌবা মাইপাকপা অমা ওইবদা নত্তনা মসিনা নহা কয়া অমশু চেস শাননবা অমসুং মালেমগী স্তেজতা মখোয়গী হৈশিংবা অদুবু উৎথোক্নবা পুক্নিং থৌগৎলগনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংদা খ্বাইদগী হেন্না ফবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Arjun Erigaisi for crossing 2800 mark in live chess ratings
27 OCT 2024 11:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian Chess Grandmaster Arjun Erigaisi for crossing the 2800 mark in live chess ratings.
Shri Modi also praised his exceptional talent and perseverance for making Indian proud, adding that it will also inspire many more youngsters.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Arjun Erigaisi for crossing the 2800 mark in live chess ratings! This is a phenomenal feat. His exceptional talent and perseverance make our entire nation proud. In addition to being a great personal milestone, it will also inspire many more youngsters to play chess and shine on the global stage. Wishing him the very best for his future endeavours."