প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে ১৫ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰা শ্ৰী এন চন্দ্ৰবাবু নাইডুক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
11 OCT 2025 10:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী এন চন্দ্ৰবাবু নাইডুৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰি মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে ১৫ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰী নাইডুৰ ভৱিষ্যতদৰ্শী দৃষ্টিভংগী আৰু সুশাসনৰ প্ৰতি প্ৰতিশ্ৰুতিৰ প্ৰশংসা কৰে, যি তেওঁৰ সমগ্ৰ ৰাজনৈতিক কেৰিয়াৰত নিৰৱচ্ছিন্ন হৈ আছে। শ্ৰী মোদীয়ে ২০০০ৰ দশকৰ আৰম্ভণিৰ পৰা শ্ৰী নাইডুৰ সৈতে তেওঁৰ দীৰ্ঘদিনীয়া সম্পৰ্কৰ কথা স্মৰণ কৰে, যেতিয়া দুয়োগৰাকীয়ে মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰিছিল আৰু ৰাজহুৱা সেৱাৰ প্ৰতি তেওঁৰ নিষ্ঠাক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰী এন চন্দ্ৰবাবু নাইডুক অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণৰ প্ৰগতি আৰু কল্যাণৰ অৰ্থে তেওঁৰ নিৰন্তৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধান মন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছে;
"চন্দ্ৰবাবু নাইডু গাৰুৰ সৈতে কথা পাতি মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে ১৫ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ ভৱিষ্যতদৰ্শী দৃষ্টিভংগী আৰু সু-শাসনৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা তেওঁৰ ৰাজনৈতিক কেৰিয়াৰৰ সকলো সময়তে অটুট আছে। মই চন্দ্ৰবাবু গাৰুৰ সৈতে ২০০০ৰ দশকৰ আৰম্ভণিতে মুখ্যমন্ত্ৰী হোৱাৰ সময়ৰে পৰা বহুবাৰ ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিছো। তেওঁ অন্ধ্ৰ প্ৰদেশৰ কল্যাণৰ বাবে যিদৰে নিষ্ঠা সহকাৰে কাম কৰি আছে, তাৰ বাবেও মই তেওঁক শুভকামনা জনাইছো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri N. Chandrababu Naidu on completing 15 years as Chief Minister
11 OCT 2025 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Shri N. Chandrababu Naidu and congratulated him on completing 15 years as Chief Minister.
The Prime Minister lauded Shri Naidu’s futuristic vision and commitment to good governance, which have remained constant throughout his political career. Shri Modi recalled his long association with Shri Naidu, beginning from the early 2000s when both served as Chief Ministers, and appreciated his dedication to public service.
The Prime Minister extended his best wishes to Shri N. Chandrababu Naidu for his continued efforts towards the progress and welfare of the people of Andhra Pradesh.
The Prime Minister posted on X;
“Spoke to Chandrababu Naidu Garu and congratulated him on completing 15 years as Chief Minister. His futuristic vision and commitment to good governance have remained constant through his political career. I have worked closely with Chandrababu Garu on numerous occasions, starting from the time we both were Chief Ministers in the early 2000s. Wishing him the very best as he passionately works for the welfare of Andhra Pradesh.
@ncbn”