প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জনসেৱাত ২৪ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰাৰ বাবে উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে জনোৱা শুভেচ্ছাৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ধন্যবাদ জ্ঞাপন
09 OCT 2025 1:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চৰকাৰৰ মুৰব্বী হিচাপে ২৪ বছৰৰ অবিৰত সেৱা সম্পূৰ্ণ কৰাৰ বাবে উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী চি পি ৰাধাকৃষ্ণনৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিছে।
এক্সত উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিৰ পোষ্টৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি চি পি ৰাধাকৃষ্ণণ জী, আপোনাৰ উৎসাহপূৰ্ণ কথাৰ বাবে বহুত বহুত ধন্যবাদ। ৰাষ্ট্ৰৰ সেৱা তথা ১৪০ কোটি ভাৰতীয়ৰ সপোন আৰু আকাংক্ষা পূৰণৰ হকে কাম কৰিবলৈ পোৱাটো মোৰ বাবে গৌৰৱৰ বিষয়।
@CPR_VP”

Prime Minister's Office
Prime Minister thanks Vice President for his warm greetings on completing 24 years of public service
09 OCT 2025 1:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed gratitude to the Hon’ble Vice President, Shri C.P. Radhakrishnan, for his kind words and greetings on completing 24 years of continuous service as Head of Government.
Responding to the Vice President’s post on X, the Prime Minister said:
“Thank you for your kind words, Vice President CP Radhakrishnan Ji. It is my honour to serve our nation and work towards fulfilling the dreams and aspirations of 140 crore Indians.
@CPR_VP”