প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামগী সেবাদা চহী 24 মপুং ফারকপদা য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক উপ-রাস্ত্রপতিদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
09 OCT 2025 1:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সরকারগী লুচিংবা অমা ওইনা চহী 24 লেপ্তনা থবক তৌরকপগীদমক ইকাই খুম্নবা উপ-রাস্ত্রপতি, শ্রী সি.পি. রাধাকৃষ্ণনগী নুংশিরবা ৱাহৈশিং অমসুং য়াইফ-পাউজেলশিংগীদমক মহাক্না থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xতা উপ-রাস্ত্রপতিনা থাগৎলকপা পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
অদোমগী নুংশিরবা ৱাহৈশিংগীদমক থাগৎচরি, উপ-রাস্ত্রপতি, সি.পি. রাধাকৃষ্ণনজী। ঐখোয়গী লৈবাক্কী সেবা তৌবা অমসুং ভারত মচা করোর 140গী মঙলান অমসুং অনিংবা-অপাম্বা মপুং ফাহন্নবগী মায়কৈদা থবক তৌবা অসি ঐহাক্কী লাইবক ফবনি।
@CPR_VP”

Prime Minister's Office
Prime Minister thanks Vice President for his warm greetings on completing 24 years of public service
09 OCT 2025 1:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed gratitude to the Hon’ble Vice President, Shri C.P. Radhakrishnan, for his kind words and greetings on completing 24 years of continuous service as Head of Government.
Responding to the Vice President’s post on X, the Prime Minister said:
“Thank you for your kind words, Vice President CP Radhakrishnan Ji. It is my honour to serve our nation and work towards fulfilling the dreams and aspirations of 140 crore Indians.
@CPR_VP”