প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মধ্য প্রদেশকী মান্দসৌরদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMনা PMNRFতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
27 APR 2025 9:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মধ্য প্রদেশকী মান্দসৌরদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ 2 অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশংনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি:
“মধ্য প্রদেশকী মান্দসৌরদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমদা পুন্সি কয়া মাংখিবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিংনা অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং 50,000গী তেংবাং পীরগনি।: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in an accident in Mandsaur, Madhya Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
27 APR 2025 9:49PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the loss of lives in an accident in Mandsaur, Madhya Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister's Office posted on X :
"Saddened by the loss of lives in an accident in Mandsaur, Madhya Pradesh. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"