প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এয়র ৱারিয়র অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা এয়র ফোর্স নুমীৎকী য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে
08 OCT 2025 9:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থৌনা-লিংজেল লৈরবা এয়র ৱারিয়রশিং পুম্নমক্তা অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা এয়র ফোর্স নুমীৎকী য়াইফ-পাওজেল পীখ্রে।
X তা পোস্ত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“এয়র ৱারিয়র অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা এয়র ফোর্স নুমীৎকী য়াইফ-পাওজেল পীজরি। খ্বাইদগী লুরবা তানফমশিং য়াওনা ঐখোয়গী অতিয়া ঙাক-শেনবদা মখোয়না চাওরবা থৌদাং লৌবিরি। মখোয়না মহৌশানা থোকহনবা খুদোংথিবা কয়াদা লৌবা থৌদাংশিং অসি শিংথানিংঙাইনি। মখোয়গী অচেৎপা ৱাশক, প্রোফেসনেলিজম অমসুং হোংবা নাইদ্রবা থৌনা অসিনা মখা তানা ঐখোয়গী ভারতকী মীওই খুদিংনা চাওথোকচনিংঙাই ওইরসনু।
@IAF_MCC”

Prime Minister's Office
Prime Minister greets Air Warriors and their families on Air Force Day
08 OCT 2025 9:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all the courageous Air Warriors and their families on Air Force Day.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Greetings to all the courageous Air Warriors and their families on Air Force Day. The Indian Air Force epitomises bravery, discipline and precision. They have played a vital role in safeguarding our skies, including during the most challenging situations. Their role during natural calamities is also very commendable. Their commitment, professionalism and indomitable spirit continue to make every Indian proud.
@IAF_MCC”