প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী মল্লিকাৰ্জুন খাৰ্গে ডাঙৰীয়াৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
02 OCT 2025 11:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰী মল্লিকাৰ্জুন খাৰ্গেৰ সৈতে কথা পাতি তেওঁৰ স্বাস্থ্যৰ বুজ লয় । তেওঁ শ্ৰী খাৰ্গেৰ দ্ৰুত আৰু সম্পূৰ্ণ আৰোগ্য কামনা কৰে।
ছ’চিয়েল মিডিয়া প্লেটফৰ্ম এক্সত পোষ্ট কৰা বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়-
‘খাৰ্গে জীৰ সৈতে কথা পাতিলোঁ।তেওঁৰ স্বাস্থ্যৰ বিষয়ে বুজ লৈ তেওঁৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিলোঁ।
তেওঁৰ অবিৰত মংগল আৰু দীৰ্ঘায়ুৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা।
@kharge”

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes Shri Mallikarjun Kharge a Speedy Recovery
02 OCT 2025 11:01AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today spoke to Shri Mallikarjun Kharge and enquired about his health. He conveyed his best wishes for a swift and complete recovery.
In a message on social media platform X, the Prime Minister said:
“Spoke to Kharge Ji. Enquired about his health and wished him a speedy recovery.
Praying for his continued well-being and long life.
@kharge”