Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes President Trump’s Peace Initiative on Gaza Conflict
30 SEP 2025 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has welcomed President Donald J. Trump’s announcement of a comprehensive plan to end the Gaza conflict.
The Prime Minister said that the plan provides a viable pathway to long-term and sustainable peace, security, and development for the Palestinian and Israeli people, as well as for the larger West Asian region.
Shri Modi expressed hope that all concerned parties will come together in support of President Trump’s initiative to end the conflict and secure lasting peace.
The Prime Minister posted on X;
“We welcome President Donald J. Trump’s announcement of a comprehensive plan to end the Gaza conflict. It provides a viable pathway to long term and sustainable peace, security and development for the Palestinian and Israeli people, as also for the larger West Asian region. We hope that all concerned will come together behind President Trump’s initiative and support this effort to end conflict and secure peace.
@realDonaldTrump
@POTUS”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা গাজাগী ইরাং লোইশিন্নবা শান্তিগী খোঙথাং লৌখৎলকপবু তরাম্না ওক্লি
30 SEP 2025 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পনা গাজাগী ইরাং লোইশিন্নবা শান্তিগী খোংথাং লৌখৎলক্লে লাউথোকপবু তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা খোংথাং অসিনা নোংচুপ এসিয়াগী অচৌবা লমদমগা লোয়ননা পেলেস্তাইন অমসুং ইজরেলগী মীয়ামগী তংদু লৈতাবা, অফবা ঙাক-শেল অমসুং চাউখৎ থৌরাং লৈহন্নবা অশাংবা মতমগী লম্বী পীরি হায়খ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মরী লৈনবশিং পুম্নমক্না রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী ইনিসিয়েতিব অসিবু শৌগৎপদা অপুনবা ওইনা লাক্কনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি;
“ঐখোয়না রাস্ত্রপতি দোনাল্দ জে. ত্রম্পনা গাজাগী ইরাং লোইশিন্নবা থৌরাং অমা লাউথোক্লিবা অসি শৌগৎলি। মসিনা নোংচুপ এসিয়াগী অচৌবা লমদমগা লোয়ননা পেলেস্তাইন অমসুং ইজরেলগী মীয়ামগী তংদু লৈতাবা, অফবা ঙাক-শেল অমসুং চাউখৎ থৌরাং লৈহন্নবা অশাংবা মতমগী লম্বী পীরি। মরী লৈনবা খুদিংনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী খোংথাং অসি শৌগৎনবা অমত্তা ওইগনি অমসুং ইরাং অসি লোইশিন্দুনা শান্তি পুরক্নবা হোৎনগনি হায়বগী থাজবা থম্মি।
@realDonaldTrump
@POTUS”