প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দাঃ মনমোহন সিংহগী মপোক কুমওন লাকপদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
26 SEP 2025 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দাঃ মনমোহন সিংহগী মপোক কুমওন লাকপদা ঙসি ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা থাগৎখিবা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খিঃ
“হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ওইবীরম্বা দাঃ মনমোহন সিংহজীগী মপোক কুমওন অসিদা মহাক্কী মফমদা ইকায় খুম্নজরি। মহাক্না মীয়ামগী সেবা মতম শাংনা তৌরম্বা মতমদা ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক্তা তম্লম্বা শরুকশিং নিংশিংলি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to former PM Dr. Manmohan Singh on his Birth Anniversary
26 SEP 2025 8:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to former PM Dr. Manmohan Singh on the occasion of his birth anniversary.
In a message posted on X, the Prime Minister stated:
“Tributes to former PM Dr. Manmohan Singh Ji on his birth anniversary. We recall his contributions to our nation during his long years in public life.”