প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আয়ুষ্মান ভাৰতে যোৱা সাত বছৰত সাৰ্বজনীন স্বাস্থ্য আৱৰণৰ ক্ষেত্ৰত সাধিত পৰিৱৰ্তনক প্ৰতিফলিত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 SEP 2025 1:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী, শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী জগত প্ৰকাশ নাড্ডাই আয়ুষ্মান ভাৰতে সাৰ্বজনীন স্বাস্থ্য আৱৰণৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ পৰা জন আন্দোলনলৈ যোৱা সাত বছৰত কঢ়িয়াই অনা পৰিৱৰ্তনৰ বিষয়ত লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
এক্সৰ পিএমঅ’ ইণ্ডিয়াৰ হেণ্ডেলত এনেদৰে পোষ্ট কৰা হৈছেঃ
“৭ বছৰ বয়সত আয়ুষ্মান ভাৰত - প্ৰতিশ্ৰুতিৰ পৰা সাৰ্বজনীন স্বাস্থ্য আৱৰণৰ বাবে জন আন্দোলনলৈ।
এই ৰূপান্তৰ কেনেদৰে প্ৰতিজন নাগৰিকৰ স্বাস্থ্য ৰক্ষাৰ বাবে চৰকাৰৰ সংকল্পৰ প্ৰমাণ হিচাপে থিয় দিছে আৰু আমি কিমান দূৰ আগবাঢ়িছো সেয়া জানিবলৈ কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @JPNadda ই লিখা এই লেখাটো পঢ়ক !”

Prime Minister's Office
PM shares an article reflecting on the transformation in universal health coverage by Ayushman Bharat in last seven years
23 SEP 2025 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Jagat Prakash Nadda reflecting on the transformation brought by Ayushman Bharat in the last seven years from a promise to a people’s movement for universal health coverage.
The PMO India handle on X posted:
“Ayushman Bharat at 7 - from a promise to a people's movement for universal health coverage.
Read this article by Union Minister Shri @JPNadda to know how this transformation stands as a testament to the government's resolve to protect every citizen's health and how far we have come!”