প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৌখিবা চহী তরেৎসিদা য়ুনিভর্সেল হেল্থ কোভরেজদা আয়ুষমান ভারতনা ত্রান্সফোর্ম তৌরকখিবগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
23 SEP 2025 1:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনিভর্সেল হেল্থ কোভরেজগী ওইবা মীয়ামগী ইহৌ অদুদা শকখিবা অচেৎপা ৱাশক অমনা শ্রী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জগৎ প্রকাশ নদ্দানা ইবা হৌখিবা চহী তরেৎসিদা আয়ুষমান ভারতনা তৌখিবা ত্রান্সফোর্ম তৌরকখিবগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরকখ্রে।
পি.এম.ও. না X তা পোস্ত তৌরকখিবদা:
“আয়ুষমান ভারতনা-7 দা - য়ুনিভর্সেল হেল্থ কোভরেজগীদমক্তা মীয়ামগী ইহৌদা শকখিবা ৱাশক অমদা।
প্রজা খুদিংমক্কী হকশেল অসি মতৌ করম্না সরকারনা শোকহন্দনা থমগনি হায়বগী ৱাশক অমসুং কয়া য়াম্না ঐখোয় খুমাং চাওশিল্লবগে হায়বগী মতাংদা খংননবা কেন্দ্র মন্ত্রী Shri @JPNadda না ইবা আর্তিকল অসি পাবীয়ু।!”

Prime Minister's Office
PM shares an article reflecting on the transformation in universal health coverage by Ayushman Bharat in last seven years
23 SEP 2025 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Jagat Prakash Nadda reflecting on the transformation brought by Ayushman Bharat in the last seven years from a promise to a people’s movement for universal health coverage.
The PMO India handle on X posted:
“Ayushman Bharat at 7 - from a promise to a people's movement for universal health coverage.
Read this article by Union Minister Shri @JPNadda to know how this transformation stands as a testament to the government's resolve to protect every citizen's health and how far we have come!”