প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পন্দিৎ দীনদয়াল উপাধ্যায়না থুপখিবা নুমীৎকী হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে
11 FEB 2025 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পন্দিৎ দীনদয়াল উপাধ্যায়না থুপখিবা নুমীৎকী হৈকৎ-লৈকৎ তমখ্রে
"পন্দিৎ দীনদয়ালজী অসি ভারতকীদমক্তা থৌগৎ তৌবদা কত্থোক্লবা অশানবা মীৎয়েংগা লোয়ননা ৱাখল খনবা মীওই অমা ওইরম্মী। খুন্নাইসিগী খ্বাইদগী ইরোই লোইবা মীশক অমবু থাঙ্গৎপগী ওইবা মহাক্কী ফিলোজোফী অসিনা মপাঙ্গল কনবা লৈবাক অমা ওইহন্নবা ঐখোয়গী পুন্সি খোংচৎ অসিদা লেপ্তনা পুক্নিং থৌগৎপীরি", শ্রী মৌদীনা শিংথানিংঙাই ওইনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী মৌদীনা X তা পোস্ত তৌরকখি;
"পন্দিৎ দীনদয়াল উপাধ্যায়না থুপখিবা নুমীত্তা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি।
"পন্দিৎ দীনদয়ালজী অসি ভারতকীদমক্তা থৌগৎ তৌবদা কত্থোক্লবা অশানবা মীৎয়েংগা লোয়ননা ৱাখল খনবা মীওই অমা ওইরম্মী। খুন্নাইসিগী খ্বাইদগী ইরোই লোইবা মীশক অমবু থাঙ্গৎপগী ওইবা মহাক্কী ফিলোজোফী অসিনা মপাঙ্গল কনবা লৈবাক অমা ওইহন্নবা ঐখোয়গী পুন্সি খোংচৎ অসিদা লেপ্তনা পুক্নিং থৌগৎপীরি"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Pandit Deendayal Upadhyaya on his Punya Tithi
11 FEB 2025 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Pandit Deendayal Upadhyaya on his Punya Tithi. "Pandit Deendayal Upadhyaya Ji was a visionary thinker who dedicated himself to the service of India. His philosophy of uplifting the last person in society continues to inspire our journey towards a strong nation", Shri Modi remarked.
The Prime Minister posted on X;
"On his Punya Tithi, we pay heartfelt tribute to Pandit Deendayal Upadhyaya Ji, a visionary thinker who dedicated himself to the service of India. His philosophy of uplifting the last person in society continues to inspire our journey towards a strong nation. His sacrifice and ideals remain a guiding force in our collective mission for progress and unity."