ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱସ୍ତରରେ ଭାରତୀୟ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟଗୁଡ଼ିକର ବୃଦ୍ଧି ପାଉଥିବା ସ୍ବୀକୃତିକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
27 JUN 2024 3:03PM by PIB Bhubaneswar
ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଭାରତୀୟ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟଗୁଡ଼ିକର ବୃଦ୍ଧି ପାଉଥିବା ସ୍ଵୀକୃତିକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି। ଗୁଣାତ୍ମକ ଶିକ୍ଷା ଏବଂ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ତଥା ନବସୃଜନ ପାଇଁ ସୁଯୋଗ ପ୍ରଦାନ ପ୍ରତି ସରକାରଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଉପରେ ମଧ୍ୟ ସେ ଆଲୋକପାତ କରିଥିଲେ।
ଟାଇମ୍ସ ହାୟର ଏଜୁକେସନ୍ର ମୁଖ୍ୟ ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ବ୍ୟାପାର ଅଧିକାରୀ ଶ୍ରୀ ଫିଲ୍ ବୈଟିଙ୍କ ଦ୍ୱାରା 'ଏକ୍ସ "ଉପରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି;
" ଭାରତର ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟଗୁଡ଼ିକ ବିଶ୍ୱ ସ୍ତରରେ ଅଗ୍ରଗତି କରୁଥିବାର ଦେଖି ବହୁତ ଭଲ ଲାଗୁଛି! ଗୁଣାତ୍ମକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତି ଆମର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଉତ୍ସାହଜନକ ଫଳାଫଳ ଦେଉଛି ଆମେ ଆମର ଶିକ୍ଷାନୁଷ୍ଠାନଗୁଡ଼ିକୁ ସମର୍ଥନ ଜାରି ରଖିବୁ ଏବଂ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ତଥା ନବସୃଜନ ପାଇଁ ସୁଯୋଗ ପ୍ରଦାନ କରିବୁ ଏହା ଆମ ଯୁବକମାନଙ୍କୁ ବହୁତ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ।“

Prime Minister's Office
PM hails rising visibility of Indian universities on global stage
27 JUN 2024 3:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the rising visibility of Indian universities on global stage. He also highlighted the government’s commitment to quality education and providing opportunities for growth and innovation.
Sharing a post on X by Chief Global Affairs Officer at Times Higher Education, Mr Phil Baty, the Prime Minister wrote:
“Great to see India's universities making strides on the global stage! Our commitment to quality education is yielding encouraging results. We will continue to support our educational institutions and provide opportunities for growth and innovation. This will help our youth greatly.”