ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଜନ୍ମଦିନର ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ନେତାମାନଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
17 SEP 2024 10:53PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଜନ୍ମଦିନର ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ବିଶ୍ୱ ନେତାମାନଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି।
ଇଟାଲୀର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜିଓର୍ଜିଆ ମେଲୋନିଙ୍କ ଉତ୍ତରରେ, ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
"ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ @GiorgiaMeloni ଆପଣଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ। ଭାରତ ଏବଂ ଇଟାଲୀ ବିଶ୍ୱ ମଙ୍ଗଳ ପାଇଁ ସହଯୋଗ ଜାରି ରଖିବେ।"
ନେପାଳର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କେପି ଶର୍ମା ଓଲିଙ୍କ ଉତ୍ତରରେ, ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
"ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ @kpsharmaoli, ଆପଣଙ୍କ ଉଦାର ଶୁଭେଚ୍ଛା ପାଇଁ ଧନ୍ୟବାଦ। ଆମର ଦ୍ୱିପାକ୍ଷିକ ସହଭାଗୀତାକୁ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଇବା ପାଇଁ ମୁଁ ଆପଣଙ୍କ ସହିତ ଘନିଷ୍ଠ ଭାବରେ କାମ କରିବାକୁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି।"
ମରିସସର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରବିନ୍ଦ ଜୁଗନଥଙ୍କ ଉତ୍ତରରେ, ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି:
"ଆପଣଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଏବଂ ବାର୍ତ୍ତା ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ @KumarJugnauthଙ୍କୁ ଗଭୀର ଭାବରେ ପ୍ରଶଂସା କରୁଛି। ଆମ ଲୋକଙ୍କ ଏବଂ ମାନବତାର ଉତ୍ତମ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ଆମର ପ୍ରୟାସରେ ମରିସସ୍ ଆମର ନିକଟତମ ସହଯୋଗୀ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses gratitude to world leaders for birthday wishes
17 SEP 2024 10:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed his gratitude to the world leaders for birthday wishes today.
In a reply to the Prime Minister of Italy Giorgia Meloni, Shri Modi said:
"Thank you Prime Minister @GiorgiaMeloni for your kind wishes. India and Italy will continue to collaborate for the global good."
In a reply to the Prime Minister of Nepal KP Sharma Oli, Shri Modi said:
"Thank you, PM @kpsharmaoli, for your warm wishes. I look forward to working closely with you to advance our bilateral partnership."
In a reply to the Prime Minister of Mauritius Pravind Jugnauth, Shri Modi said:
"Deeply appreciate your kind wishes and message Prime Minister @KumarJugnauth. Mauritius is our close partner in our endevours for a better future for our people and humanity."