প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মপোক নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেলশিং পীরকপগীদমক মালেমগী লুচিংবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
17 SEP 2024 10:53PM by PIB Imphal
মপোক নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেলশিং পীরকপগীদমক মালেমগী লুচিংবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
ইতালিগী প্রধান মন্ত্রী গিওরজিয়া মেলোনিগী পাউখুম অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রী@GiorgiaMeloni অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মালেমগী য়াইফনবগীদমক ভারত অমসুং ইতালি মখা তানা মতেং পাংগনি”।
নেপালগী প্রধান মন্ত্রী কে.পি শর্মা ওলিগী পাউখুম অমা পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রী@kpsharmaoli, অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরী হেন্না ফগৎনবা অদোমগা লোয়ননা চেৎনা থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।
মাউরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী প্রভিন্দ জুগনাউথকী পাউখুম অমা পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অদোমগী য়াইফ-পাউজেলগীদমক প্রধান মন্ত্রী@KumarJugnauth অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী মীয়াম অমসুং মীওইবা খুন্নাইগী হেন্না ফবা তুংলমচৎ অমগীদমক ঐখোয়গী থবকশিংদা মাউরিসিয়স অসি ঐখোয়গী অচেৎপা মরুপনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi expresses gratitude to world leaders for birthday wishes
17 SEP 2024 10:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi expressed his gratitude to the world leaders for birthday wishes today.
In a reply to the Prime Minister of Italy Giorgia Meloni, Shri Modi said:
"Thank you Prime Minister @GiorgiaMeloni for your kind wishes. India and Italy will continue to collaborate for the global good."
In a reply to the Prime Minister of Nepal KP Sharma Oli, Shri Modi said:
"Thank you, PM @kpsharmaoli, for your warm wishes. I look forward to working closely with you to advance our bilateral partnership."
In a reply to the Prime Minister of Mauritius Pravind Jugnauth, Shri Modi said:
"Deeply appreciate your kind wishes and message Prime Minister @KumarJugnauth. Mauritius is our close partner in our endevours for a better future for our people and humanity."