প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কার্দিএক্ত সর্জন দা. কে.এম. চেরিয়ন লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
26 JAN 2025 3:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা কার্দিএক্ত সর্জন দা. কে.এম. চেরিয়ন লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X পোস্ত থাগৎখিবদা:
“লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী মশক নাইরবা দোক্তরশিংগী মরক্তা অমা ওইরিবা দা. কে.এম. চেরিয়ন্না লৈখিদবা অসিদা নুংঙাইতবা ফাওই। কার্দিওলোজীগী লমদা মহাক্না লৌবিরম্বা থৌদাং অসি মতম পুম্নমক্তা নিংশিংনিংঙাই ওইদুনা লৈহৌরগনি, মীগী পুন্সি কনবদা নত্তনা তুংদা দোক্তর ওইরক্কদবা কয়া অমসুসু তাকপী-তম্বীরমখি। মহাক্কী তেক্নোলোজী অমসুং ইন্নোভেসন্দা মহাক্না লুম্না লৌজরম্মী। মসিগী অৱাবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপশিংগীদমক্তা লৈজরি: PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Cardiac Surgeon Dr. KM Cherian
26 JAN 2025 3:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the demise of renowned Cardiac Surgeon Dr. KM Cherian.
The Prime Minister’s Office handle on X posted:
“Pained by the passing of Dr. KM Cherian, one of the most distinguished doctors of our country. His contribution to cardiology will always be monumental, not only saving many lives but also mentoring doctors of the future. His emphasis on technology and innovation always stood out. My thoughts are with his family and friends in this hour of grief: PM @narendramodi”