Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Cardiac Surgeon Dr. KM Cherian
26 JAN 2025 3:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today condoled the demise of renowned Cardiac Surgeon Dr. KM Cherian.
The Prime Minister’s Office handle on X posted:
“Pained by the passing of Dr. KM Cherian, one of the most distinguished doctors of our country. His contribution to cardiology will always be monumental, not only saving many lives but also mentoring doctors of the future. His emphasis on technology and innovation always stood out. My thoughts are with his family and friends in this hour of grief: PM @narendramodi”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশিষ্ট হৃদ শল্য চিকিৎসক ডাঃ কে এম চেৰিয়ানৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 JAN 2025 3:41PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰখ্যাত হৃদ শল্য চিকিৎসক ডাঃ কে এম চেৰিয়ানৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ পৰা এক্স হেণ্ডেলত এটা পোষ্টত উল্লেখ কৰা হৈছে যে:
“আমাৰ দেশৰ অন্যতম বিশিষ্ট চিকিৎসক ডাঃ কে এম চেৰিয়ানৰ মৃত্যুত মৰ্মাহত হৈছো। হৃদ ৰোগ ক্ষেত্ৰখনত তেওঁৰ অৱদান সদায় কীৰ্তিচিহ্নস্বৰূপ হৈ ৰ’ব, বহুতৰে জীৱন ৰক্ষা কৰাই নহয়, ভৱিষ্যতৰ চিকিৎসক সমাজকো তেখেতৰ কীৰ্তিৰাজিয়ে প্ৰেৰণা দি যাব। প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱনৰ ওপৰত তেওঁৰ গুৰুত্ব সদায় শিৰোন্নত হৈ থাকিব। এই শোকাকুল সময়ত তেওঁৰ পৰিয়াল, আত্মীয় স্বজনৰ দূখৰ সমভাগী হৈছোঁ: প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi”