প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না উপ-রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা থিরু সি.পি. রাধাকৃষ্ণনগা উনখ্রে
09 SEP 2025 11:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি উপ-রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবা থিরু সি.পি. রাধারৃষ্ণনগা উনখ্রে অমসুং উপ-রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মহাক্না মায়পাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“থিরু সি.পি. রাধাকৃষ্ণনজীগা উনজরে অমসুং উপ-রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মায়পাক্লকপদা মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকজরি।
@CPRGuv”

Prime Minister's Office
PM meets the Vice President-elect Thiru CP Radhakrishnan
09 SEP 2025 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the Vice President-elect Thiru CP Radhakrishnan and congratulated on his victory in the Vice Presidential elections.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Met Thiru CP Radhakrishnan Ji and congratulated him on winning the Vice Presidential election.
@CPRGuv”