প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গায়ানাৰ ৰাষ্ট্ৰপতিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 SEP 2025 9:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গায়ানাৰ সাধাৰণ আৰু আঞ্চলিক নিৰ্বাচনত চমকপ্ৰদ সফলতা লাভ কৰাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি ইৰফান আলীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে শক্তিশালী আৰু ঐতিহাসিক জনসাধাৰণৰ সম্পৰ্কৰ ওপৰত ভিত্তি কৰি ভাৰত-গায়ানা অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে মই আগ্ৰহী।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সৰ পোষ্টত কয়ঃ
"সাধাৰণ আৰু আঞ্চলিক নিৰ্বাচনত চমকপ্ৰদ সফলতাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি ইৰফান আলীক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছো। মই শক্তিশালী আৰু ঐতিহাসিক জনসাধাৰণৰ সম্পৰ্কৰ ওপৰত ভিত্তি কৰি ভাৰত-গায়ানা অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আগ্ৰহী।"
@presidentaligy

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the President of Guyana
06 SEP 2025 9:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated President Irfaan Ali on the resounding success in General and Regional elections of Guyana. "I look forward to further strengthening India-Guyana partnership anchored in strong and historical people-to-people ties", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Heartiest congratulations to President Irfaan Ali on the resounding success in General and Regional elections. I look forward to further strengthening India-Guyana partnership anchored in strong and historical people-to-people ties."
@presidentaligy