Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the President of Guyana
06 SEP 2025 9:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated President Irfaan Ali on the resounding success in General and Regional elections of Guyana. "I look forward to further strengthening India-Guyana partnership anchored in strong and historical people-to-people ties", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Heartiest congratulations to President Irfaan Ali on the resounding success in General and Regional elections. I look forward to further strengthening India-Guyana partnership anchored in strong and historical people-to-people ties."
@presidentaligy

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গয়ানাগী রাষ্ট্রপতি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 SEP 2025 9:09PM by PIB Imphal
গয়ানাগী জেনেরেল অমসুং রিজনেলগী মীখলশিংদা য়াম্না চাউনা মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাষ্ট্রপতি ইরফান আলী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মপাঙ্গল কনবা অমসুং পুৱারি ওইরবা মীগা-মীগা লৈনবা মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা ভারত-গয়ানাগী মরী মখা তানা ফগৎহনগনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“গয়ানাগী জেনেরেল অমসুং রিজনেলগী মীখলশিংদা য়াম্না চাউনা মাইপাকপদা রাষ্ট্রপতি ইরফান আলী থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মপাঙ্গল কনবা অমসুং পুৱারি ওইরবা মীগা-মীগা লৈনবা মরীশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা ভারত-গয়ানাগী মরী মখা তানা ফগৎহনগনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি”।
@presidentaligy