প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সবিত্রিবাই ফুলেগী শিংথানিঙাই ওইরবা থবকশিংগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
05 SEP 2025 5:00PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওজাশিংগী নুমিত্ত সবিত্রিবাই ফুলেগী শিংথানিঙাই ওইরবা থবকশিংগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রীমতি সবিত্রি থাকুরনা ইবা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রীমতি সবিত্রি থাকুরগী পোষ্ট অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওজাশিংগী নুমিত্ত সবিত্রিবাই ফুলেগী শিংথানিঙাই ওইরবা থবকশিং মিনিষ্টর ওফ ষ্টেৎ শ্রীমতি @savitrii4bjp না নিংশিংলে”।
মিনিষ্টরনা হায়খি মদুদি লাইরিক-লাইশুনা মরুওইনা লৌদুনা, লৈবাক শেমগৎপগী থবক্ত চপ মান্ননা শরুক য়ারিবা নুপীশিংগী ফিবম ফগৎহন্দুনা Viksit Bharat@2047 গী পান্দমগা লোয়ননা সবিত্রিবাই ফুলেনা পাংথোক্লম্বা থবকশিংনা মখা তানা ভারতকী ইথিল পীগনি”।

Prime Minister's Office
PM shares an article on the remarkable contributions of Savitribai Phule
05 SEP 2025 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Smt. Savitri Thakur recalling the remarkable contributions of Savitribai Phule on Teacher's Day.
Responding to a post by Union Minister, Smt. Savitri Thakur on X, Shri Modi said:
"MoS Smt. @savitrii4bjp recalls the remarkable contributions of Savitribai Phule on Teacher's Day.
The Minister emphasises that Savitribai Phule's legacy continues to inspire India's aspirations, with the vision of Viksit Bharat@2047 rooted in empowering women as equal partners in nation-building, with education as the cornerstone."