প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সাবিত্ৰীবাই ফুলেৰ উল্লেখযোগ্য অৱদানৰ সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
05 SEP 2025 5:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শিক্ষক দিৱসত সবিত্ৰীবাই ফুলেৰ উল্লেখযোগ্য অৱদানৰ কথা স্মৰণ কৰি কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী সাবিত্ৰী ঠাকুৰে লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী সাবিত্ৰী ঠাকুৰে এক্স পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়:
"ৰাজ্যিক মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী @savitrii4bjp-এ শিক্ষক দিৱসত সাবিত্ৰী ফুলেৰ উল্লেখযোগ্য অৱদানৰ কথা স্মৰণ কৰে।
মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে দৃঢ়তাৰে কয় যে সাবিত্ৰীবাই ফুলেৰ উত্তৰাধিকাৰীয়ে ভাৰতৰ আকাংক্ষাক অনুপ্ৰাণিত কৰে আৰু বিকশিত ভাৰত@২০৪৭ৰ দৃষ্টিভংগী হৈছে শিক্ষাক মূল আধাৰ হিচাপে লৈ ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণত মহিলাক সমানভাৱে অংশীদাৰ হিচাপে গঢ়ি তোলা।"

Prime Minister's Office
PM shares an article on the remarkable contributions of Savitribai Phule
05 SEP 2025 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Smt. Savitri Thakur recalling the remarkable contributions of Savitribai Phule on Teacher's Day.
Responding to a post by Union Minister, Smt. Savitri Thakur on X, Shri Modi said:
"MoS Smt. @savitrii4bjp recalls the remarkable contributions of Savitribai Phule on Teacher's Day.
The Minister emphasises that Savitribai Phule's legacy continues to inspire India's aspirations, with the vision of Viksit Bharat@2047 rooted in empowering women as equal partners in nation-building, with education as the cornerstone."